23 december 2019

Terug in de Wintertijd een gezellig evenement

De eerste aflevering van Terug in de Wintertijd was een erg gezellig gebeuren. In de hal van de ijsbaan was er een mix van jong en oud publiek, waarbij jong lekker ging schaatsen. De show werd geopend met een verrassend optreden van Rita Young samen met de nachtburgemeester Leo IJdo. De Amsterdamse zanger Master Stu pakte iedereen in met een repertoire wat je niet van hem verwacht had. Invaller Ray Vennem had het publiek al direct mee en ook Danny en Erna Temming wisten de sfeer er goed in te houden. Kees Haak kreeg iedereen op de dansvloer met Foxy Foxtrot. Een erg gezellige middag op het Winterterras ! De foto's zijn van Danny Ploegaert.

  • Terug in de Wintertijd een gezellig evenement
  • Terug in de Wintertijd een gezellig evenement
  • Terug in de Wintertijd een gezellig evenement
  • Terug in de Wintertijd een gezellig evenement
  • Terug in de Wintertijd een gezellig evenement